X

­
sfeerbeeld social distancing

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en onze klanten is voor ons topprioriteit. Daarom hebben wij bij the BirdCage Company besloten ons te houden aan de maatregelen en adviezen die vanuit het RIVM en de Nederlandse overheid gegeven zijn om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken.

Me showing Double with a Twist by Marian Stubenitsky

"Double with a Twist" is de Engelse titel van het laatste boek van Marian Stubenitsky. Ook dit prachtige boek is weer in twee talen uitgevoerd en gaat over schijndubbelweefsels.

Me showing Stubenitsky Code by Marian Stubenitsky

Vandaag heb ik het prachtige boek "Stubenitsky Code" van Marian Stubenitsky mogen ontvangen. Wat is het mooi geworden! Ondanks dat ik er al mee heb mogen werken in de digitale vorm, is het magisch als je het boek écht kunt vasthouden.

Me showing Weaving with Echo & Iris by Marian Stubenitsky

Naar aanleiding van de heruitgave van het boek "Weaving with Echo & Iris" van Marian Stubenitsky heb ik één van de laatste exemplaren van de Nederlandstalige versie mogen ontvangen als dank voor mijn hulp bij het maken van de Engelstalige herdruk. Heel blij mee!

Weven op 3 schachten door Erica de Ruiter

30 april 2017, vandaag was het dan zover... De presentatie van het boek van Erica de Ruiter "Weven met 3 schachten".
Na meer dan 40 jaar onderzoek naar weven op 3 schachten heeft Erica met hulp van Marian Stubenitsky en Selma Sindram al haar bevindingen en documentatie gebundeld tot één prachtig boek in het Nederlands en Engels. Een MUST-HAVE voor elke wever wereldwijd!

New Strategy
Gisteren was de grote dag!
De lancering van de verjaardagskalender van Weefkring Hoorn, die gemaakt is ter ere van het 40-jarig bestaan van deze weefkring. De beste locatie voor de lancering van deze verjaardagskalender was natuurlijk tijdens de jaarlijkse Weversmarkt in Hoorn. Hét evenement waar bijna heel creatief Nederland naar toe komt.

Projecten / klanten

Vragen? Stuur een bericht via onze contactpagina.

 

­