­
Me showing Stubenitsky Code by Marian Stubenitsky

Vandaag heb ik het prachtige boek "Stubenitsky Code" van Marian Stubenitsky mogen ontvangen. Wat is het mooi geworden! Ondanks dat ik er al mee heb mogen werken in de digitale vorm, is het magisch als je het boek écht kunt vasthouden.

cover boek Stubenitsky Code Marian StubenitskyDe Stubenitsky Code is Marian's tweede boek en een verrijking van elke wever/weefsters bibliotheek. Haar eerste boek is "Weven met Echo & Iris". De Stubenitsky Code gaat over weefsels met slechts één bindschacht, maar hierin worden ook andere patronen getoond die gemaakt zijn op 4, 8 en meer schachten. De foto's zijn zoals we gewend zijn van Marian weer prachtig en het geeft veel inspiratie. Ik ben trots en blij dat ik ook bij het maken van dit boek mijn aandeel heb mogen leveren. 

Hulp nodig?

Indien je graag het boek Stubenitsky Code van Marian wilt kopen, ga dan naar de website van Marian Stubenitsky voor meer informatie. Mocht je zelf heel veel weten over een bepaald onderwerp en je wilt hier een boek over uitgeven en je weet niet hoe, dan kun je contact met mij opnemen. 

Projecten / klanten

Vragen? Stuur een bericht via onze contactpagina.

 

­