­
sfeerbeeld social distancing

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en onze klanten is voor ons topprioriteit. Daarom hebben wij bij the BirdCage Company besloten ons te houden aan de maatregelen en adviezen die vanuit het RIVM en de Nederlandse overheid gegeven zijn om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken.

Wij werken sinds maandag 15 maart vanuit huis en zullen alle werkzaamheden remote uitvoeren. Eventuele geplande persoonlijke gesprekken met klanten zullen telefonisch of via Skype afgehandeld worden. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar.

In deze bijzondere tijden willen wij graag onze dankbaarheid en respect uitspreken voor de mensen die hun werk wél buitenshuis doorzetten omdat het gewoon niet anders kan. De mensen in de zorg, politie- en brandweerlieden, de winkelmedewerkers van de levensmiddelenindustrie en supermarktketens, de magazijnmedewerkers van de grote warenhuizen, de vrachtwagenchauffeurs, de bezorgers, de vuilnismedewerkers en allen die wij hier vergeten, maar die er wél voor zorgen dat onze samenleving nog gewoon door kan gaan, waardoor wij niet bang hoeven te zijn dat alles op gaat en we NIET hoeven te gaan hamsteren.

Zie de website van het RIVM voor meer informatie over het coronavirus

 blog BCC remote of vanuit huis werken the BirdCage Company

Projecten / klanten

Vragen? Stuur een bericht via onze contactpagina.

 

­