­

Als jouw website momenteel op Joomla 3.10 draait, is het sterk aan te raden om zo snel mogelijk te upgraden naar Joomla 4. Maak je geen zorgen, met onze professionele Joomla! upgradeservice zal de overgang naar de nieuwste versie soepel verlopen, zonder enige downtime voor jouw live-website. We zorgen ervoor dat het upgraden en testen plaatsvindt op onze eigen ontwikkelomgeving. Op die manier kun je ook de "nieuwe website" bekijken en goedkeuren voordat we deze live zetten.

  Stappenplan voor een succesvolle Joomla 4 migratie:
  1. Vereisten controleren: Allereerst controleren we of jouw website, template, extensies en hostingpartij gereed zijn voor de upgrade.
  2. Backup maken: We maken een volledige kopie van jouw website naar onze ontwikkelomgeving, zodat jouw huidige website online en intact blijft.
  3. Upgrade uitvoeren: De upgrade omvat het omzetten van gebruikers, artikelen, extensies en template naar Joomla 4.
  4. Controle: Na de upgrade testen we elke functionaliteit van de site en vergelijken we deze met de oude website om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt.
  5. Livegang: Na de laatste testen en jouw goedkeuring zullen we de vernieuwde website naar de live-omgeving overzetten.
  6. Ondersteuning: Maak je geen zorgen als je na de upgrade hulp nodig hebt. We staan altijd klaar om je te helpen met jouw nieuwe website!

 

Waarom is een upgrade naar Joomla 4 belangrijk?

Joomla 3.0 zag het levenslicht in september 2012 en heeft inmiddels een respectabele leeftijd van 10 jaar bereikt. In de snel evoluerende wereld van het internet betekent dit dat het systeem als het ware "bejaard" is geworden. Gedurende de afgelopen jaren hebben we immense technologische vooruitgang geboekt en hebben we talloze nieuwe inzichten verworven. Door nu te kiezen voor een upgrade naar Joomla 4 zal jouw website profiteren van een flinke snelheidsboost, betere prestaties in zoekresultaten en toegang krijgen tot nieuwe mogelijkheden die perfect aansluiten bij de moderne standaarden.
Het is van cruciaal belang om te beseffen dat de ondersteuning voor Joomla 3 in augustus 2023 zal eindigen. Daarom is het verstandig om ruim vóór die tijd de migratie naar Joomla 4 in te plannen. Op die manier blijft jouw website niet alleen up-to-date, maar ook optimaal beveiligd en klaar voor de toekomst. Aarzel dus niet langer en zet vandaag nog de stap naar een vernieuwde en verbeterde Joomla-ervaring met versie 4!

Wat zijn de kosten van een upgrade?

De kosten van de upgrade variëren afhankelijk van de huidige Joomla-versie die je gebruikt, jouw template en de externe extensies die momenteel op jouw site zijn geïnstalleerd. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, en we stellen graag een duidelijke en vrijblijvende offerte voor je op.

Wat als mijn template of extensies niet geschikt zijn voor Joomla 4?

Maak je geen zorgen als bepaalde extensies niet beschikbaar zijn voor Joomla 4. We zullen in overleg met jou de informatie migreren naar vergelijkbare extensies/templates, zodat je optimaal van Joomla 4 kunt profiteren.

Laten we samen jouw Joomla-ervaring naar een hoger niveau tillen met Joomla 4! Neem vandaag nog contact met ons op om jouw upgrade te plannen.

Projecten / klanten

Vragen? Stuur een bericht via onze contactpagina.

 

­